Αναρτήθηκε από: thefirstpost | Νοέμβριος 9, 2007

Επεισόδιο Νο2

Πάνος ΛασκαρίδηςO Χριστάκης παρότι το επιθυμούσε και το επέβαλλε και ο ρόλος του ως follower – καμία σχέση με την παραπομπή στο στίχο του Seamus Heaney “Behind me, and will not go away”–  δεν πρόκανε ο αφελής. Πιθανότατα, το τηλέφωνο του συζύγου (και άλλων συναφών καταστάσεων) της νεόκοπης βουλευτού της mediaκης εκτροπής να ήταν απενεργοποιημένο, ενώ ο φίλτατος Παγαδάκης ήταν απασχολημένος με το όχημα διαφυγής. Βαλταδωρισμοί της… Τρουμπέτα δηλαδή και πάει λέγοντας.

Ο Χριστάκης δεν πρόκανε και το τηλεφώνημα έγινε τελικά από τον αιτούντα, μετ’ επιμονής, πολιτική κάλυψη υπουργό -προφανώς κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τον συνταξιούχο εισαγγελικό λειτουργό. Το τηλεφώνημα που καταγράφηκε δεν κράτησε περισσότερο από μερικά δευτερόλεπτα της ώρας. Ίσα-ίσα για να πληροφορηθεί ο φίλος του ο Αναστάσης (Τασούλης για τους φίλους του) ότι ο συνέταιρος του(τρόπος του λέγειν δηλαδή μετά τις τελευταίες εξελίξεις ) έχει χοντρό πρόβλημα με τις Αρχές.

Το αν το μήνυμα πήγε στη σωστή διεύθυνση ή όχι αυτό είναι ένα  άλλο ζήτημα. Πάντως, ο Γιώργος έβγαλε –προς ώρας- την υποχρέωση.

Είτε έτσι, είτε αλλιώς η ύπαρξη χοντρού προβλήματος συνειδητοποιήθηκε αν και οι κινήσεις που ακολούθησαν –κινήσεις πανικού που προκαλεί συνήθως η άγνοια- όχι μόνο δεν ήταν οι ενδεδειγμένες για την περίσταση αλλά έστρωναν το έδαφος και για νέες παραβάσεις. Εξηγούμαι:  Δίχως προφανή αιτία και λόγο ο λογαριασμός των «5 και κάτι» άρχισε να αδειάζει και ως εκ θαύματος άρχισαν να γεμίζουν λογαριασμοί φίλων και γνωστών. Και τα μεταφερόμενα ποσά δεν ήταν καθόλου τέτοια που να εμπίπτουν στην κατηγορία του… retail. «Τούβλα» έφευγαν, «τούβλα» έμπαιναν και το αποτέλεσμα το ίδιο. Κι αυτό γιατί το χοντρό πρόβλημα είναι στην αιτιολόγηση της αρχικής κατάθεσης, η οποία εξακολουθεί να παραμένει… ορφανή, άνευ οποιουδήποτε στοιχείου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου. Ιδιαίτερα, μετά και την γενναία απόφαση του επιχειρηματία Πάνου Λασκαρίδη να τεθεί εις διάθεση των εντεταλμένων Αρχών και να δώσει τέλος στα φληναφήματα του «’Οφεως» περί προκαταβολής και καπάρου. Κατόπιν τούτου, τρεχάτε ποδαράκια μου…   

Η αγέρωχη, αντρίκια στάση του Λασκαρίδη –ακριβώς,γιατί ο χριστιανός δεν χρωστά σε κανένα-  αποτελεί και ένα ισχυρότατο αντικίνητρο για την σχεδιαζόμενη «αυθόρμητη προσέλευση» γνωστών και μη εξαιρετέων δωρητών, αφιερωτών και λοιπών χορηγών προς υποστήριξη του «Όφεως». (συνεχίζεται).

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: