Αναρτήθηκε από: thefirstpost | Νοέμβριος 13, 2007

Δευτεριάτικο επεισόδιο με κυριακάτικη τροφή (2).

2snakelevels_hires.jpgΔιαβάζοντας τον κυριακάτικο τύπο (άρθρα, σχόλια κ.λπ.)για την ανοικτή υπόθεση των «5 εκατομμυρίων και κάτι ψιλά» το μόνο που είχα να προσθέσω θα ήταν ο στίχος του Διονύση Σαββόπουλου -Καλά ήταν τα ψέματα που είπαμε ώς εδώ. Να πούμε και μια αλήθεια, κι ας πέσει στον γιαλό- ταιριάζει γάντι.

Διάλεξα να καταγράψω την αλήθεια 3 γεγονότων που ως γεγονότα δεν μπορούν να αμφισβητηθούν- ούτε από τον παραβάτη, ούτε από την ακολουθία του…

Έχουμε και λέμε, λοιπόν.

Αλήθεια 1: Ο «Όφις» ‘συνελήφθη κλέπτων οπώρας’ λόγω  ορφανής κατάθεσης των 5 εκατομμυρίων ευρώ συν κάτι ψιλά. Το γεγονός παραμένει γεγονός.

Αλήθεια 2: Ο «Όφις» συνελήφθη ψευδόμενος. Τα μετρητά και η επιταγή δεν ήταν ούτε προκαταβολή, ούτε καπάρο για την πώληση μεριδίου στην εφημερίδα που είναι συνέταιρος και το κυριότερο, τα λεφτά δεν προέρχονται από τον επιχειρηματία Λασκαρίδη. Τα τεκμήρια για του λόγους το αληθές υπάρχουν, οι επιβεβαιώσεις έχουν γίνει. Το γεγονός παραμένει γεγονός.

Αλήθεια 3: Ο «Όφις» έχει πλέον ανοικτούς λογαριασμούς με την Αρχή για το ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος και με τον επικεφαλής της. Ο φάκελος που σχηματίσθηκε δεν μπορεί να χαθεί, ούτε να ξεχαστεί στα συρτάρια και στους φωριαμούς της αποθήκης. Το γεγονός παραμένει γεγονός.

Μετά τα ταύτα, ο «Όφις» δεν μπορεί να προσδοκά και να ελπίζει στα μεγάλα μέσα και στις συγκυριακές πολιτικές φιλίες καθώς το κόστος για όποιον μεγαλοσχήμονα αποτολμήσει να προσφέρει χείρας βοηθείας σε έναν παραβάτη της ισχύουσας νομοθεσίας (φοροδιαφυγή, φοροκλοπή, ξέπλυμα κ.α) δεν θα είναι απλώς βαρύ αλλά θα τον συνοδεύει και στο διηνεκές…Στο κάθε επόμενο του βήμα…

Άλλωστε,  ο  «Όφις» σύντομα θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις ενώπιον των αρμοδίων ελεγκτικών αρχών και το μόνο που τον σώζει είναι η αλήθεια και μόνον η αλήθεια!!!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: