Αναρτήθηκε από: thefirstpost | Νοέμβριος 17, 2007

Without content

ΤΟ ΑΡΘΡΟΟ Γέρου κι αν… ή απλώς, μια ιστορία back to future.

Μετά από 11 συναπτά έτη το without content εγχείρημα επαναλαμβάνεται δίχως αιδώ. Ο δράστης του πανομοιότυπου εγκλήματος δια του Τύπου ο ένας και μοναδικός Κωνσταντίνος Γέρου.

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου κυκλοφόρησαν δύο εκδοχές της εφημερίδας «Άρθρο». Μία κανονική και μια άλλη που επιγραφόταν «Ειδική Έκδοση Χωρίς Περιεχόμενο» με τιμή πώλησης 3 ευρώ και περιελάμβανε 10 DVD με επεισόδια της σειράς «CSI Las Vegas». Όπως έγραφε και το πρωτοσέλιδο του «Χωρίς Περιεχόμενο», επρόκειτο για «μια συλλογή σε ένα καλαίσθητο λευκό περιτύλιγμα χωρίς διαφημίσεις και χωρίς υποχρέωση ανάγνωσης». Όπου «λευκό περιτύλιγμα» ίσον 24 σελίδες σκέτου χαρτιού χωρίς ούτε μια λέξη τυπωμένη. Αλλά για να είμαστε ακριβείς οι… λέξεις που έλειπαν είχαν βρει αναπλήρωση από την επάρκεια του περιεχομένου της ταυτότητας. Η αναφορά στον σύμβουλο έκδοσης Κωνσταντίνο Γέρου έφθανε και περίσσευε. Πάντως, η ταυτότητα νίκησε τις λέξεις και η without content έκδοση κέρδισε (9580 έναντι 5260 τεμάχια).ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Back to future. Τον Ιούλιο του 1996 κυκλοφόρησε το ένα και μοναδικό τεύχος του περιοδικού «Χωρίς Περιεχόμενο», με 64 κενές σελίδες κακής ποιότητας χαρτιού, συν φυσικά το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο. Εκεί προσφερόταν ως δώρο το «original CD του Rock FM» προς δραχμές 1.000.

Το ποιος φιγουράριζε στη θέση του εκδότη-διευθυντή το ξέρετε ήδη: Ο Κωνσταντίνος Γέρου, ιδιοκτήτης επίσης εκείνη την εποχή του Rock FM!

Άντε και στα επόμενα without content εγχειρήματα με την πληθωριστική κενότητα δεδομένη.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: