Αναρτήθηκε από: thefirstpost | Ιανουαρίου 14, 2008

Επεισόδιο για το χρόνο που κυλά αντίστροφα.

Τινές εκ των προβεβλημένων της συντεχνίας αρνούνται εισέτι να συνειδητοποιήσουν και να αποδεχθούν ως όφειλαν τα αυταπόδεικτα και τα παραδεδεγμένα. Κακό του κεφαλιού τους. Ας πρόσεχαν!!!

Αλλά, έτσι κι αλλιώς εκείνοι δεν είχαν και δεν έχουν να σηκώσουν τον Σταυρό του Μαρτυρίου (σε ευρώ, παρακαλώ!!!). Τηλε – σχολιαστές ήταν και τηλε – σχολιαστές θα παραμείνουν –το μόνο που θα αλλάξει για αυτούς είναι η … γραμμή (η εκ των πραγμάτων ήδη διαφοροποιημένη σε σχέση με πρόσωπα και καταστάσεις). Άλλωστε, τη μάχη της πολιτικής νομιμοποίησης και της ηθικής υπεροχής την έχασαν και αυτό θα μετρηθεί και θα αποτιμηθεί  λίαν συντόμως στις νέες δημοσκοπήσεις.

Είναι και οι συμπεριφορές των τηλε- σχολιαστών σαν και εκείνες του αυτοδημιούργητου εκδότη που τα προφορικά τον στένευαν και επεδίωκε όπως η Εύα το μήλο τις γραπτές εξετάσεις. Πράγμα που τελικώς και δεν θα αποφύγει κατά την υποχρεωτική προσέλευση του ενώπιον των εξεταστών του. Και οι γραπτές εξετάσεις (τρόπος του λέγειν δηλαδή γιατί δεν είμαστε δα και στο ΑΠΘ στα τέλη της δεκαετίας του ΄70) δεν θα είναι επ΄ ουδενί δωρεάν καθώς προϋποθέτουν και … παράβολο!!! Και το παράβολο –εικάζω βασίμως- ότι θα μπορούσε να ανέλθει στο ποσό που θα αντιστοιχούσε στο τίμημα εξαγοράς, για παράδειγμα, μιας παραγωγικής μονάδας εγγραφής ψηφιακών δίσκων (κοινώς DVD).

Είπα και ελάλησα, ο χρόνος κυλά αντίστροφα!!!

Advertisements

Responses

  1. Εντάξει.. Πάντως μην περιμένεις να αποτιμηθεί στις δημοσκοπήσεις.. Τελικά το ΜΕΓΚΑλο ΘΕΜΑ είναι η απανταχού σάπια δημοσιογραφία.. Αυτό το σκάνδαλο είναι πρωτίστως δημοσιογραφικό στην κυριολεξία..


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: